20 januari: de 2e Carrousel van Samen voor Zeist. Voor de 2e keer buigt een select gezelschap zich over een vraagstuk van één van de maatschappelijke partners van Samen voor Zeist. Rond 5 uur in de middag druppelen de deelnemers binnen; een diverse groep mensen en organisaties die samen met de mensen van Project Icarus aan het werk gaan. Centraal staan twee vragen: Hoe kan Project Icarus haar dienstverlenging verkopen, zijnde het bouwen van websites. En hoe kan deze educatieve dagbesteding de kennis van haar mensen verhogen?

Na een verkennende ronde konden we onder het genot van broodjes en verse pastasalade met elkaar aan de slag; geeltjes werden volgeschreven met weer nieuwe ideeën, tips en advies voor te nemen stappen voor Project Icarus.

“Ook vernieuwende dingen gehoord, je denkt dat je alles al weet” aldus Angelique Steen, oprichter Project Icarus. En dat is precies waar het om draait met de Carrousel, vanuit een andere wereld meedenken over een probleemstelling levert vaak verrassende oplossingen! Horizonverbreding, impact en verdieping! Weer een mooie opbrengst voor Project Icarus en haar mensen!