Ik wil een leuke en ict dagbesteding beginnen

en daar ga ik ook voor. Ik heb geen opleiding hiervoor gevolgd maar ik wil ook van andere mensen leren. Ik heb al lang genoeg andere mensen aangehoord en doe het nu zelf!
Om te realiseren wat ik wil is er geld nodig als investering in een aangepaste werklocatie en ICT infrastructuur. Ik zou graag een goed plan kunnen presenteren en daar fondsen mee werven om dat voor elkaar te krijgen

Ik ben tevreden als ik nieuwe mensen leer kennen en een plek heb om lekker te werken. Ik heb vroeger op school gezeten maar het niveau van ICT was te laag, nu ben ik van plan om mijn eigen ICT opleiding zelf op te richten en samen met mensen te leren.

Ik wil graag coaching in beginnen met het bedrijf, de oprichting en fondsenwerving. Ik wil graag hulp met media aandacht.