Webdesign

Classic

Heeft u een nieuwe website nodig? Bij Project Icarus bent u aan het goede adres! Wij leveren goede kwaliteit en u maakt hiermee deze dagbesteding mogelijk. Nieuwsgierig naar wat we al hebben gemaakt? Hieronder kunt u kijken in onze portfolio. Vul het formulier in om een offerte aan te vragen.

All-in website pakket

Duidelijk, goed en snel. Zo onderneem je zelf en dat verwacht je ook van anderen. Precies wat Project Icarus je biedt: je eigen mobiel vriendelijke website snel en veilig online. Een websitedesign dat perfect is op mobiel en tablet, opvallend goed vindbaar en makkelijk zelf te onderhouden.

  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gemakkelijk CMS waarmee je 24/7 aanpassingen kan doen
  • AVG / Privacy ready
  • SEO: Analytics aanmaken en aanmelden bij Google

Onderhoud van uw website

Nadat de website is gerealiseerd, moet de site worden onderhouden. Dit is nodig, om de site snel te houden, maar ook veilig. Regelmatig verschijnen er nieuwe updates van WordPress en van verschillende plugins. Icarus zorgt voor een gecontroleerde update, waardoor u de zekerheid heeft dat uw website blijft werken, niet traag wordt en veilig blijft. Ook als er tussen de onderhoudsbeurten door problemen ontstaan met de website, staan wij voor u klaar.

Hosting

Heeft u uw website bij ons laten maken? Wij kunnen hem ook voor u hosten! Wij hebben onze eigen server van waarop wij uw website kunnen plaatsen. Dat is makkelijker voor u, en tegen een gunstig tarief!

Portfolio

Hieronder ziet u een aantal websites die wij reeds gerealiseerd hebben. Klik verder om te zien hoe het is geworden.


Home

Project Icarus

Stichting Project Icarus is een educatieve dagbesteding in de ICT voor jongvolwassenen met een beperking. In een ongedwongen en levendige sfeer kan je hier leren, werken en plezier maken. Als groep werken we aan websites. Klik hieronder als je meer wilt weten.

Webdesign

Ben je nou op zoek naar een webdesigner voor jouw project? Of ken je iemand die een nieuwe website nodig heeft? Goed nieuws, bij ons kun je terecht voor een mooie website die met aandacht gebouwd is. Nog leuker, onze websites bieden we aan voor een betrokken prijs!

Om de websites die wij gemaakt hebben te bekijken, kun je hier terecht.

Donateurs en sponsors

Onderstaande bedrijven en organisaties maken Project Icarus mogelijk.