Icarus Zeist op kamp

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend was Icarus Zeist op kamp. Dit jaar ging de reis naar ‘s-Gravenzande! Het was een leuk weekend ondanks dat wij ontzettende taxiproblemen hadden, maar dat heeft ons niet weerhouden om toch een leuk kamp ervan te maken!

Toen we aan kwamen hebben wij eerst het huisje geïnspecteerd en onze spullen uitgepakt. Toen zijn wij even naar het strand geweest om uit te waaien en om natuurlijk de zee te zien. Het was rustgevend om te staren naar de golven en de horizon.

S- ‘avonds werd het spelletje Ticket to Ride gespeeld. Vildan heeft het spel gewonnen! 
De volgende ochtend werd iedereen opgewekt wakker, want wij hadden allemaal zin in de boottocht over de Maasvlakte! Uiteindelijk ging alleen een klein groepje de boottocht doen omdat de taxi ons in de steek had gelaten. René kwam ook naar de boottocht. 
Het was indrukwekkend om die grote vrachtschepen van dichtbij te zien.

De rest van de groep is in het huisje gebleven en hebben zich op het strand vermaakt. We konden strandrolstoelen huren en daarmee hebben ze het strand onveilig gemaakt.

S ‘avonds hebben wij lekker frietjes gegeten, getrakteerd door Icarus en de film “the greatest showman” gekeken. Daarna was iedereen moe en gingen wij naar bed.

De volgende ochtend hebben wij uitgebreid ontbeten en het huisje netjes gemaakt voordat we weer naar huis gingen. 
Het was een geslaagd kamp en we kijken al uit naar volgend jaar! 

Computer opschonen

Het is belangrijk om uw computer goed te onderhouden. Als uw pc of laptop erg langzaam is, kan een goede onderhoudsbeurt wonderen doen! Wij kunnen uw computer helemaal opschonen en alle software up-to-date brengen.