Webdesign

Heeft u een nieuwe website nodig? Bij Project Icarus bent u aan het goede adres! Wij leveren goede kwaliteit en u maakt hiermee deze dagbesteding mogelijk. Nieuwsgierig naar wat we al hebben gemaakt? Hieronder kunt u kijken in onze portfolio. Vul het formulier in om een offerte aan te vragen.

All-in website pakket

Duidelijk, goed en snel. Zo onderneem je zelf en dat verwacht je ook van anderen. Precies wat Project Icarus je biedt: je eigen mobiel vriendelijke website snel en veilig online. Een websitedesign dat perfect is op mobiel en tablet, opvallend goed vindbaar en makkelijk zelf te onderhouden.

  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gemakkelijk CMS waarmee je 24/7 aanpassingen kan doen
  • AVG / Privacy ready
  • SEO: Analytics aanmaken en aanmelden bij Google

Onderhoud van uw website

Nadat de website is gerealiseerd, moet de site worden onderhouden. Dit is nodig, om de site snel te houden, maar ook veilig. Regelmatig verschijnen er nieuwe updates van WordPress en van verschillende plugins. Icarus zorgt voor een gecontroleerde update, waardoor u de zekerheid heeft dat uw website blijft werken, niet traag wordt en veilig blijft. Ook als er tussen de onderhoudsbeurten door problemen ontstaan met de website, staan wij voor u klaar.

Hosting

Heeft u uw website bij ons laten maken? Wij kunnen hem ook voor u hosten! Wij hebben onze eigen server van waarop wij uw website kunnen plaatsen. Dat is makkelijker voor u, en tegen een gunstig tarief!

Portfolio

Hieronder ziet u een aantal websites die wij reeds gerealiseerd hebben. Klik verder om te zien hoe het is geworden.