Barbecue Icarus

Icarus 5 jaar!

Zondag 8 mei bestond Icarus 5 jaar! Dat hebben wij zaterdag 7 mei met een groot feest gevierd. Icarus had groots uitgepakt een feest op locatie www.uitspanningdenotenboom.nl in een prachtige tuin waar we heerlijk konden zitten en barbecueën.

We waren met een grote groep, want geheel Icarus was aanwezig.  

Ook waren er twee verrassingen, waaronder een goochelaar www.huubcooijmans.nl. De goochelaar kwam tijdens het diner bij elke tafel een trucje doen en we zijn er nu steeds nog verbaasd over…

Na de barbecue kwam als verrassing een ijskar! 

Onder luid getrommel werden we verrast door een brassband die ons naar binnen leidde waar wij een mooi optreden kregen van Caribische danseressen onder begeleiding van de brassband, en dat werd me een feestje .. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! www.dancarinas.nl

Na het optreden kon je nog een dansje wagen op de dansvloer waar de DJ lekker draaide of buiten bij het kampvuur nog gezellig nakletsen.

Al met al hebben we genoten van het feest en zijn we trots op waar we nu staan en gaan we op naar 10 jaar Icarus!

Computer opschonen

Het is belangrijk om uw computer goed te onderhouden. Als uw pc of laptop erg langzaam is, kan een goede onderhoudsbeurt wonderen doen! Wij kunnen uw computer helemaal opschonen en alle software up-to-date brengen.