Foto Bio vakantieoord

Kampverslag Zeist 2022

Afgelopen weekend was het eindelijk zover, ons kamp waar wij hard voor gewerkt hebben! Iedereen kwam op eigen houtje naar het Bio vakantieoord. We hebben lekker buiten in het zonnetje gezeten terwijl wij aan het wachten waren totdat wij in het huisje mochten. Eenmaal aangekomen in het huisje hebben wij de kamers verdeeld en hebben wij onze spullen uitgepakt en de kamer ingericht zoals wij dat wilden.
Daarna hebben wij spelletjes gespeeld en gewacht tot iedereen gesetteld was. Vervolgens werden er frietjes gehaald! Iedereen had honger en het was heel gezellig aan tafel.
Toen we eenmaal uitgegeten waren en opgeruimd hebben, hebben wij een escape room gedaan. Eerst heeft Liesbeth een verhaal voorgelezen over een drugslab. We moesten ontsnappen binnen 100 minuten! Wij hebben er twee uur over gedaan. Oeps!
Voor wie wilde kon er daarna nog een kopje thee drinken.

Zaterdagochtend hebben wij met heerlijke broodjes ontbeten. Na het ontbijt kwamen al snel de taxi’s om naar het openluchtmuseum te gaan! Eenmaal bij het openluchtmuseum moesten wij wachten totdat iedereen was aangekomen. Jan, Kanita en Ingrid waren ook van de partij! Het was mooi weer en we hebben genoten van de interessante verhalen van Jan. Wij hebben een rondje gelopen en in alle huisjes gekeken. Bij de wasserette was er ook iemand die van alles heeft uitgelegd, dat vonden wij heel interessant.
S’middags kwamen Angelique en Michel. Ze hebben ons getrakteerd op poffertjes en iets te drinken. Daarna hebben wij nog een rondje met het treintje gereden, zo hebben wij toch het hele park gezien. Daarna kwamen de busjes alweer en vertrokken we weer naar het Bio vakantieoord.
Eenmaal weer in het huisje kon iedereen zijn eigen weg gaan. Liesbeth, Vildan en Ingrid hebben de voorbereidingen voor het eten getroffen. We hebben pasta met rode saus gegeten!!
Ondertussen werd er gekaart en het was erg gezellig!
Na het eten hebben wij de film Bohemian Rhapsody gekeken met chips en popcorn. Daarna vielen wij als een blok in slaap!

Zondagochtend hebben wij uitgebreid ontbeten. Na het ontbijt hebben wij de boodschappen verdeeld. Daarna hebben wij onze spullen weer ingepakt en het huisje netjes achter gelaten.
Voor wie wilde kon nog een rondje over het terrein maken. Robert was onze tourmanager. Er was een manege en een kinderboerderij.
Daarna kwamen al snel de taxi’s om weer naar huis te gaan.

Wat mij betreft was het een geslaagd weekend en er zijn zelfs al plannen voor volgend jaar!

Computer opschonen

Het is belangrijk om uw computer goed te onderhouden. Als uw pc of laptop erg langzaam is, kan een goede onderhoudsbeurt wonderen doen! Wij kunnen uw computer helemaal opschonen en alle software up-to-date brengen.