Schermafbeelding website Stichting ZO

Lancering nieuwe website Stichting ZO!

Met trots laten we weten dat Project Icarus de nieuwe website voor Stichting ZO heeft gelanceerd. Stichting Zo, gevestigd in Tiel aan de Ambtmanstraat 10, biedt een creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking. Hun activiteiten zijn gericht op diverse artistieke expressievormen, waaronder atelierwerk, theater, dans, muziek, film en fotografie.

De website, ontwikkeld door Project Icarus in Culemborg, is niet alleen bedoeld om informatie weer te geven, maar ook om de creatieve uitstraling weer te geven die zo typerend is voor Stichting ZO. Naast alle activiteiten die Stichting ZO organiseert, kun je op de website ook kennis maken met alle kunstenaars en begeleiders. Zo kan de bezoeker een goed beeld krijgen van Stichting ZO.

Stichting Zo heeft ook groot nieuws: binnenkort zal de organisatie begeleid wonen gaan aanbieden in Tiel. Dit initiatief zal mensen met een beperking de mogelijkheid bieden om in een ondersteunende omgeving zelfstandig te wonen, met de nodige begeleiding en zorg binnen handbereik.

Daarnaast staat Stichting Zo op het punt om een nieuwe spetterende theatervoorstelling genaamd “Welkom in Muggesift” te presenteren in maart. Deze voorstelling belooft een unieke mix van dans, muziek en film te zijn en wordt gehouden in Zinder, het culturele hart van Tiel.

Voor meer informatie over “Welkom in Muggesift” en om kaartjes te reserveren, kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op de website van Stichting ZO.

Kijk snel op de website! stichtingzo.nl

Computer opschonen

Het is belangrijk om uw computer goed te onderhouden. Als uw pc of laptop erg langzaam is, kan een goede onderhoudsbeurt wonderen doen! Wij kunnen uw computer helemaal opschonen en alle software up-to-date brengen.