Schermafbeelding Website Gezondheidscafé

Lancering website Gezondheidscafé

Stichting Project Icarus in Culemborg lanceert gloednieuwe website voor het Gezondheidscafé, opgericht door Bert Winters, onderdeel van het Wegwijscafé in Zeist. 

Met trots kondigen we aan dat Stichting Project Icarus in Culemborg de nieuwe website voor het Gezondheidscafé heeft voltooid. Het Gezondheidscafé, opgericht door Bert Winters, is een welzijnsorganisatie die actief is als onderdeel van het Wegwijscafé in Zeist. Het biedt een cruciale service door mensen wegwijs te maken en te ondersteunen bij gezondheidsvragen.

Stichting Project Icarus is een IT-dagbesteding waar jongeren met een beperking kunnen werken aan websites ontwikkelen, programmeren en grafisch ontwerp. We hebben nu met succes een nieuwe website voor het Gezondheidscafé gecreëerd, waarmee ze niet alleen hun vaardigheden hebben kunnen ontwikkelen, maar ook een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de lokale gemeenschap.

Het Gezondheidscafé biedt een breed scala aan diensten, waaronder podcasts en workshops, naast de hulp bij gezondheidsvragen, beweging en sport. Korte vragen worden binnen het Gezondheidscafé opgelost, terwijl voor uitgebreidere vragen mensen worden doorverwezen naar de juiste hulpverlener. Dit initiatief streeft ernaar om de gezondheid en het welzijn van de lokale gemeenschap te bevorderen door het bieden van gerichte ondersteuning en begeleiding.

De nieuwe website, ontworpen en ontwikkeld door de deelnemers van Stichting Project Icarus, is bedoeld om bezoekers op een laagdrempelige manier online toegang te bieden tot het Gezondheidscafé. Als onderdeel van het breder opgezette Wegwijscafé is het doel van het Gezondheidscafé niet alleen het bevorderen van gezondheid en welzijn, maar ook het helpen van mensen om de weg te vinden in het complexe landschap van overheidsregelingen en diensten.

Met een gebruiksvriendelijke opzet kunnen gebruikers gemakkelijk informatie vinden over gezondheidseducatie, evenementen en andere initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn in de lokale gemeenschap. Bovendien biedt de website nuttige bronnen en tips voor een gezonde levensstijl, evenals een sectie waar bezoekers kennis kunnen maken met Bert Winters en het team achter het Gezondheidscafé.

Het Gezondheidscafé, als onderdeel van het Wegwijscafé, nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen op de nieuwe website en gebruik te maken van de mogelijkheden die worden aangeboden. Bezoek het Gezondheidscafé online op gezondheidscafe.nl.

.

Computer opschonen

Het is belangrijk om uw computer goed te onderhouden. Als uw pc of laptop erg langzaam is, kan een goede onderhoudsbeurt wonderen doen! Wij kunnen uw computer helemaal opschonen en alle software up-to-date brengen.